Skip to main content
Sobota, 2. marec 2024
22.04.2022
13:59
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Policijska uprava Novo mesto je v petek zvečer preklicala iskanje Gregorja Grujičiča iz Brežic. Opazili so ga v Novem mestu, z njim je vse v redu.

Preklic iskanja pogrešanega 44-letnika, našli so ga v Novem mestu

(21:09) Preklic iskanja Gregorja Grujičiča

"Preklicujemo iskanje 44-letnega Gregorja Grujičiča iz Brežic. Prav na podlagi objav v medijih so ga občani opazili v Novem mestu in nas o tem obvestili. Policisti so ga izsledili, z njim je vse v redu," so sporočili s Policijske uprave Novo mesto.

(07:01) Pogrešajo Gregorja

S Policijske uprave Novo mesto sporočajo, da so brežiške policiste svojci obvestili, da od jutranjih ur srede, 20. aprila, pogrešajo 44-letnega Gregorja Grujičiča iz Šolske ulice v Brežicah.

Odpeljal se je z belim Cliom

Kot pravijo policisti, se je od doma odpeljal z osebnim avtomobilom Renault clio bele barve registrskih oznak KK UL203. Ob odhodu je bil oblečen v temnejša oblačila, na glavi običajno nosi kapo.

Nujni klici na 113

Prosimo za pomoč

Policisti že vse od prijave izvajajo aktivnosti za njegovo izsleditev, vendar ga do tega trenutka še niso našli. Ob tem vse, ki bi pogrešanega ali avtomobil opazili, prosijo, da pokličejo policiste Policijske postaje Brežice na številko 07 466 03 00 ali na interventno številko 113.

brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja