Skip to main content
V Posavju 15.7° C Torek, 21. marec 2023
29.04.2019
07:13
Foto: arhiv ePosavje
Kaj vse je je od petka do ponedeljka dogajalo v Posavju? Kaj vse so zabeležili na Regijskem centru za obveščanje Brežice? Več v nadaljevanju zapisa.

Kaj se je od petka do ponedeljka dogajalo na 112?

Sobota

Ob 8.30 se je na cesto Gornje Pijavško-Veliki Trn, občina Krško, podrlo drevo, ob 13.29 pa je podrto drevo onemogočalo promet na regionalni cesti Raka-Bučka. Za obe drevesi je poskrbel dežurni pri podjetju Kostak Krško, drevesi razžagal in omogočil promet.

Nedelja

Odprli vrata

Ob 13.51 so v Rozmanovi ulici v Krškem gasilci Poklicne gasilske enote Krško s tehničnim posegom odprli vrata na kombiniranemu vozilu.

Odprli dvigalo

Ob 22.00 je v večstanovanjsem objektu v Naselju heroja Maroka v Sevnici v kabini okvarjenega dvigala ostal ujet stanovalec s psom. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica so s tehničnim posegom odprli vrata kabine in obvestili vzdrževalca o okvari.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so od sobote do ponedeljka zjutraj posredovali 17 pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali dve naročili za odvoz poginule živali.

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili 11 izrednih dogodkov, od tega 5 v občini Krško, 3 v občini Brežice in 3 v občini Sevnica.

(eP)

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja