Skip to main content
V Posavju 8° C Četrtek, 6. maj 2021
06.04.2019
15:53
Foto: arhiv ePosavje
Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so v sobotnem dopoldnevu prejeli klic iz Boštanja, kjer je prišlo do nesreče, ko je kamenje s tovornjaka padlo na avtomobil.

Kamenje s tovornjaka padlo na avto

Ena oseba poškodovana Ob 10.27 je namreč v naselju Boštanj, občina Sevnica, kamenje iz prikolice tovornega vozila padlo na osebno vozilo in pri tem poškodovalo občanko.

Reševalci so občanko odpeljali v Celje

Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovano oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje, gasilci prostovoljnega gasilskega društva Sevnica pa so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu in usmerjali promet.

8. april 2019

(10:45) Kaj pravijo policisti?

Policisti so bili v soboto ob 10.26 se je zgodila prometna nesreča v Boštanju.

S tovornjaka padel kos asfalta

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je voznik osebnega avtomobila Audi A7 vozil po glavni cesti iz smeri Boštanja proti Zidanem Mostu, med srečanjem s tovornim vozilom, ki je pripeljal iz nasprotne smeri, naj bi s tovornega vozila na avtomobil padel kos asfalta, ki je prebil vetrobransko steklo in zadel 62-letno potnico, ki je sedela na prednjem sedežu.

Policisti okoliščine še preiskujejo

Hudo poškodovano žensko so reševalci odpeljali v bolnišnico, od tam pa v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Policisti postaje prometne policije Novo mesto okoliščine nesreče Novo mesto še preiskujejo.

(sos112, eP)

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Novice iz Posavja