Skip to main content
V Posavju 8.9° C Torek, 18. februar 2020
06.04.2019
15:53
Foto: arhiv ePosavje
Na Regijskem centru za obveščanje Brežice so v sobotnem dopoldnevu prejeli klic iz Boštanja, kjer je prišlo do nesreče, ko je kamenje s tovornjaka padlo na avtomobil.

Kamenje s tovornjaka padlo na avto

Ena oseba poškodovana Ob 10.27 je namreč v naselju Boštanj, občina Sevnica, kamenje iz prikolice tovornega vozila padlo na osebno vozilo in pri tem poškodovalo občanko.

Reševalci so občanko odpeljali v Celje

Reševalci nujne medicinske pomoči Sevnica so poškodovano oskrbeli in prepeljali v Splošno bolnišnico Celje, gasilci prostovoljnega gasilskega društva Sevnica pa so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na vozilu in usmerjali promet.

8. april 2019

(10:45) Kaj pravijo policisti?

Policisti so bili v soboto ob 10.26 se je zgodila prometna nesreča v Boštanju.

S tovornjaka padel kos asfalta

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov je voznik osebnega avtomobila Audi A7 vozil po glavni cesti iz smeri Boštanja proti Zidanem Mostu, med srečanjem s tovornim vozilom, ki je pripeljal iz nasprotne smeri, naj bi s tovornega vozila na avtomobil padel kos asfalta, ki je prebil vetrobransko steklo in zadel 62-letno potnico, ki je sedela na prednjem sedežu.

Policisti okoliščine še preiskujejo

Hudo poškodovano žensko so reševalci odpeljali v bolnišnico, od tam pa v Univerzitetni klinični center Ljubljana. Policisti postaje prometne policije Novo mesto okoliščine nesreče Novo mesto še preiskujejo.

(sos112, eP)

sevnica
pgd sevnica
nmp sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja