Skip to main content
Petek, 23. februar 2024
14.12.2021
09:01
Foto: arhiv ePosavje
V torek, 14. decembra, bo oskrba z električno energijo motena na širšem območju Bizeljskega in na območju vasi Libna pri Spodnjem Starem Gradu.

Kje v torek ne bo električne energije?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v ponedeljek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na: območju nadzorništev, na področju nadzorništva Brežice med 7. in 8. uro ter med 14. in 15. uro na območju transformatorskih postaj Bojsno, Gregovci, Župelevec, Nova vas Bizeljsko, Stara vas 2 Bizeljsko, Bojsno šola, Gregovci vas, Spodnje Bojsno, Grgij, Slopno, Dramlja, Veseli vrh in Brezovica Repnice in med 9. in 9.30 uro ter med 15. in 15.30 uro na območju transformatorskih postaj Stara vas Bizeljsko ter na področju nadzorništva Krško mesto med 8. in 11. uro na območju transformatorskih postaj Spodnji Stari Grad, nizkonapetostno omrežje – Libna desno.

NMP Krško, rešilec 112

V ponedeljek dve tehnični intervenciji

V ponedeljek ob 7.45 so na Cesti na grad v Sevnici gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica s tehničnim posegom odprli vrata na osebnem avtomobilu. Ob 15.59 so na Planinski cesti v Sevnici gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica nudili pomoč reševalcem nujne medicinske pomoči Sevnica pri oskrbi in prenosu obolele osebe, ki so jo nato prepeljali v Zdravstveni dom Sevnica.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali sedem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
obvestila
krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi