Skip to main content
V Posavju 15.3° C Petek, 27. maj 2022
03.06.2021
09:19
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek, 2. junija, bo v Posavju motena oskrba z električno energijo na območju treh nadzorništev Elektra Celje. Gasilci v sredo pomagali v Sevnici in Brežicah.

Kje bo v četrtek, 2. junija, motena oskrba z električno energijo?

KRŠKO Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice med 8. in 9. uro na območju transformatorske postaje (TP) Krška vas 2, nizkonapetostno omrežje – Spomenik, med 9. in 12. uro na območju TP Curnovec, nizkonapetostno omrežje – Žerjav in med 11. in 14. uro na območju TP Ponikve, nizkonapetostno omrežje – Brezje.

Na področju nadzorništva Krško mesto bo motena oskrba z električno energijo med 6.15 in 6.45 na območju TP Krško Labod, na področju nadzorništva Sevnica med 12. in 14. uro na območju TP Zagradec ter na področju nadzorništva Mokronog med 8. in 14. uro na območju TP Tržišče.

NMP Krško, rešilec 112

Gasilci v Sevnici in Brežicah

V sredo ob 10.57 so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Sevnica na Drožanjski cesti v Sevnici očistili oljni madež na vozišču v dolžini okoli dvesto metrov, ob 20.04 pa so gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Brežice na Prešernovi cesti v Brežicah s tehničnim posegom odprli vrata v večstanovanjskem objektu.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali 11 pozivov za nujno medicinsko pomoč.

elektro celje
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja