Skip to main content
Torek, 30. maj 2023
09.06.2022
07:08
Elektrika, obvestila
Foto: freepik.com
Kje v Posavju bo v četrtek motena oskrba z električno energijo? V nadaljevanju objavljamo seznam transformatorskih postaj. V občini Brežice zapora ceste Mali Vrh - Blatno.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energijo?

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v četrtek zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Krško mesto (nadzorništvo Krško mesto) na območju transformatorske postaje Leskovec gmajna 2, nizkonapetostno omrežje – Gmajna zajčki predvidoma med 10:00 in 12:00.

Stranje, Zgornja Blanca, Kališovec, Ložice, Selce, Poklek, Pusti vrh, Podvrh

Na področju Krškega z okolico bo motena oskrba z elektriko na območju transformatorskih postaj Stranje, Zgornja Blanca, Kališovec, Ložice, Priklence, Marisove loze, predvidoma med 8:00 in 13:45 ter na področju Sevnice z okolico na območju transformatorske postaje Komorivec, Selce, Krajna brda 2, Poklek, Trnovec, Pusti vrh, Podvrh in Krajna brda 2, predvidoma med 8:00 in 14:00

Zapora ceste Mali Vrh - Blatno

Komunala d.o.o. Brežice obvešča o popolni zapori odseka ceste 24521 Mali Vrh – Blatno od 9. do 28. junija 2022, v Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali dva poziva za nujno medicinsko pomoč.

elektrika
elektro celje
obvestila
brežice
krško
sevnica
ceste

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja