Skip to main content
V Posavju 17.8° C Sreda, 25. maj 2022
24.09.2020
07:43
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek, 24. septembra, bo v Posavju motena oskrba z električno energijo na območju nadzorništev Brežice, Krško in Sevnica.

Kje bo v četrtek, 24. septembra, motena oskrba z električno energijo?

Predislavc, Dol, Žabjek, Pugelj

Na območju brežiške in krške občine

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice na območju transformatorske postaje Predislavc - nizkonapetostni izvod Proti Pišecam med 8.30 in 12. uro, na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Dol nizkonapetostni izvod Zidanice čez cesto - proti Dolu med 8. in 12. uro.

Na območju sevniške občine

Na področju nadzorništva Sevnica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorskih postaj Žabjek nizkonapetostni izvod Lamperče Žabjek, nizkonapetostni izvod Drožanje med 8.15 in 14.15 uro ter Pugelj, nizkonapetostni izvod Jekoš med 8. in 14. uro.

Motena oskrba z električno energijo tudi na območju radeške občine

Elektro Ljubljana d.d., Distribucijska enota Trbovlje nadzorništvo Radeče obvešča odjemalce, da bo v četrtek, od 11. do 13. ure, zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz transformatorske postaje Žirovnica - NNO Mrzla Planina. V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena. Elektro Ljubljana d.d., se svojim odjemalcem zahvaljuje za razumevanje.

(eP)

elektro celje
obvestila

Pridružite se nam