Skip to main content
Četrtek, 29. februar 2024
24.05.2021
07:42
Foto: arhiv ePosavje
Kje v Posavju bo v ponedeljek, 24. maja, motena oskrba z električno energijo? V nadaljevanju objavljamo seznam transformatorskih postaj.

Kje bo motena oskrba z električno energijo?

BREŽICE Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v ponedeljek, 24. maja 2021, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije za področje nadzorništva Brežice, na območju transformatorske postaje Stojanski vrh, nizkonapetostno omrežje – Grublje med 9:00 in 13:00 uro.

Na področju nadzorništva Sevnica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Šmarje 3, nizkonapetostno omrežje – Pavkovič, Ošlovnik med 8:00 in 14:00 uro.

NMP Krško, rešilec 112

Prejšnji teden 14 izrednih dogodkov

V preteklem tednu so na območju Posavja zabeležili štirinajst izrednih dogodkov, od tega štiri v občini Krško, devet v občini Brežice in enega v občini Sevnica.

Ob sobote do ponedeljka v Posavju

Zagorel zabojnik za smeti

V soboto zvečer, ob 23.14, je v Termah Čatež v občini Brežice zagorel zabojnik za smeti. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Cerina in Sobenja vas so požar, ki je zabojnik uničil, pogasili.

Nesreča na Senovem

V nedeljo ob 13.05 pa je na Senovem prišlo do prometne nesreče, ko je avto končalo v drogu javne razsvetljave. Posredovali gasilci Poklicne gasilske enote Krško, protinaletno in protipožarno zavarovali kraj, odklopili akumulator, posipali iztekle motorne tekočine z vpojnimi sredstvi in počistili cestišče. "Poškodovanih v nesreči ni bilo. Obveščene so bile pristojne službe," pravijo na Regijskem centru za obveščanje Brežice.

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

brežice
sevnica
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja