Skip to main content
Sobota, 13. april 2024
29.10.2020
09:30
Foto: arhiv ePosavje
V četrtek bo motena oskrba z električno energijo v Leskovcu in na Trški Gori, v Brestanici, na Bregu, Loki in Pišecah. Motena oskrba z vodo pa v nekaterih ulicah v Brežicah.

Kje bo v četrtek motena oskrba z električno energjio?

Leskovec grad, Trška gora

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Krško mesto na območju transformatorske postaje Leskovec grad med 7. in 7.30 uro ter med 14. in 14.30 uro in na območju transformatorske postaje Trška gora med 8. in 14. uro.

Brestanica, Pišece, Loka, Breg

Na področju nadzorništva Krško okolica bo motena oskrba z električnjo energijo na območju transformatorske postaje Brestanica nizkonapetostni izvod restavracija in cerkev med 9. in 12. uro, na področju nadzorništva Brežice pa na območju transformatorske postaje Pišece 2 med 11. in 13. uro in na področju nadzorništva Sevnica na območju transformatorskih postaj Loka, Breg, KK Loka in Breg Dobje med 9. in 11. uro.

Motena oskrba s pitno vodo v delu Brežic

Popravilo okvare

Uporabnike iz območja Šolske ulice, Vodnikove, Jurčičeve ter dela Maistrove in Kettejeve ulice v Brežicah obveščajo, da bo v četrtek, 29. oktobra,, do predvidoma 13.00 ure zaradi popravila okvare na vodovodnem omrežju motena dobava pitne vode.

Obvestila in ostale aktivnosti

Trije nujni klici z 112

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 12-ih urah posredovali tri pozive za nujno medicinsko pomoč.

(eP)

krško
brežice
sevnica
elektro celje
obvestila
pitna voda

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja