Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
25.02.2022
07:42
Foto: arhiv ePosavje
V petek, 25. februarja, brez električne energije na območju Cerovca, Presladola, Brezovice pod Gorjanci in na območju Dečnih sel.

V petek brez elektrike

Presladol

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo v petek, 25. februarja 2022, zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju Krško okolica na območju transformatorske postaje Presladol, nizkonapetostno omrežje – Veliko, predvidoma med 8:00 in 12:00 uro.

Cerovec, Orle

Na področju Sevnica z okolico bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorske postaje Cerovec, nizkonapetostno omrežje – Brečko, predvidoma med 8:30 in 14:00 uro in na območju transformatorskih postaj Orle, predvidoma med 08:00 in 14:00 uro.

Brezovica Gorjanci

Na področju Krško mesto bodo brez električne energije predvidoma med 08:00 in 13:00 uro na območju transformatorske postaje Brezovica Gorjanci, nizkonapetostno omrežje – Proti Krškem, Stipič pri TP.

Dečna sela

Na področju Brežic z okolico pa elektrike ne bo na območju transformatorske postaje Dečna sela trgovina, nizkonapetostno omrežje – Gostilna Žagar, predvidoma med 11:00 in 13:00 uro.

Travniški požar

V četrtek ob 13.15 je v kraju Podgorje pri Pišecah, občina Brežice, gorel travnik na površini okoli 500 kvadratnih metrov. Gasilci Prostovoljnega gasilskega društva Pišece, Bizeljsko in Globoko so preprečili širitev požara proti gospodarskemu poslopju in pogasili požar. Za aktiviranje gasilcev so uporabili sistem javnega alarmiranja z znakom za neposredno nevarnost.

 

Obvestila in ostale aktivnosti

V Regijskem centru za obveščanje Brežice so v preteklih 24-ih urah posredovali osem pozivov za nujno medicinsko pomoč, dežurnemu higieniku Nacionalnega veterinarskega inštituta Novo mesto so posredovali naročilo za odvoz poginule živali.

Motena oskrba s pitno vodo

Komunala Brežice d.o.o., obvešča uporabnike pitne vode iz Vinjega Vrha ter Poštene vasi, da bo v petek, 25. februarja 2022 med 9. in 13. uro zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju motena dobava pitne vode.

(eP)

elektrika
obvestila
elektro celje
krško

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja