Skip to main content
Četrtek, 7. december 2023
11.04.2022
08:57
Foto: arhiv ePosavje
V ponedeljek brez elektrike na območju transformatorskih postaj Cerina, Prilipe, Dvorce, Rožno, Podbočje, Gorelce, Vitovec in Dolenji Kremen.

Kje v ponedeljek ne bo električne energije?

Gorelce, Vitovec, Dolenji Kremen

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica med 8. in 9. uro na območju transformatorskih postaj Vitovec in Dolenji Kremen in med 8. in 13. uro na območju transformatorske postaje Gorelce, nizkonapetostno omrežje – Novi grad.

Cerina, Prilipe, Dvorce, Rožno, Podbočje

Na področju nadzorništva Brežice bodo brez elektriko med 8. in 14. uro na območju transformatorskih postaj Cerina, Prilipe, Dvorce in Prilipe vodovod in med 12. in 14. uro na območju transformatorske postaje Zakot 1, na področju nadzorništva Krško okolica pa med 10. in 12. uro na območju transformatorske postaje Peč Rožno, nizkonapetostno omrežje – ob cesti smer Blanca. Na področju nadzorništva Krško mesto elektrike ne bo med 8. in 13. uro na območju transformatorske postaje Podbočje.

Brežice, Bistrica ob Sotli

Zapore cest v občini Brežice

HPG Brežice d.o.o. obvešča, da bodo od danes izvedli popolne in delne zapore javnih cest na območju naselij Bizeljsko – Pišece - Vitna vas in na območju naselij Dobova – Loče – Rigonce. Zapore se potrebujejo v terminu izvajanja del in sicer od 11. aprilom 2022 do 16. oktobrom 2023, 24 ur dnevno. Zapore potrebujejo zaradi izvedbe hidravličnih izboljšav vodovodnega sistema v občinah Brežice in Bistrica ob Sotli. Postavitev zapor po odsekh bodo usklajevali s potekom gradbenih del.

Med 11. aprilom in 15. junijem

Krajevna skupnost Boštanj obvešča, da bodo danes izvedli občasne, kratkotrajne in dolgotrajne delne in popolne zapore cest, tipa N-5, N-6 in E-6, na odseku javne poti, številka 872222 Zavine-Nova Gora, med hišnimi številkami Jablanica 37 in 52. Zapora bo zaradi gradnje vodovoda Boben med 11. aprilom in 15. junijem 2022 .

elektrika
obvestila
krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja