Skip to main content
V Posavju 19.9° C Sobota, 1. oktober 2022
02.03.2021
07:08
Foto: arhiv ePosavje
Kje v Posavju v torek, 2. marca, ne bo električne energije in pitne vode? Brez elektrike v dveh posavskih občinah, brez pitne vode v brežiški občini.

Kje bo v torek, 2. marca, motena oskbra z električno energijo?

Boštanj, Leskovec Gmajna

Distribucijska enota Krško obvešča odjemalce električne energije, da bo danes zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Sevnica, na območju transformatorske postaje Boštanj 2 nizkonapetostni izvod Rupar med 8. in 12. uro, na področju nadzorništva Krško mesto, na območju transformatorske postaje Leskovec Gmajna nizkonapetostni izvod proti Senušam med 8. in 12. uro.

Na in pod Bohorjem brez elektrike med 7.30 in 14. uro

Na področju nadzorništva Krško okolica bo motena oskrba z električno energijo na območju transformatorskih postaj Prižev dol, Vajerji, Košeni vrh, Likov vrh, Brezje vas, Vrhe Bohor, Brezje, Bohor Jablance, Bohor Dobrava, Bohor, Zakov in Presladol med 7.30 in 14. uro in na področju nadzorništva Mokronog, na območju transformatorskih postaj Breško, Požarče in Svrževo med 8. in 13. uro.

V naselju Kamence motena oskrba s pitno vodo

Med 7. in 15. uro bo zaradi nujnih vzdrževalnih del na vodovodnem omrežju v naselju Kamence v občini Brežice motena dobava pitne.

(eP)

krško
brežice
sevnica
elektro celje
obvestila

Pridružite se nam