Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
13.07.2022
08:51
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so obravnavali kolesarko, ki je ob vožnji pod vplivom alkohola utrpela poškodbe in posredovali pri pretepu pred prodajalno v Brežicah.

Kolesarka pod vplivom alkohola

Po 22. uri so iz brežiške bolnišnice obvestili Policijo, da oskrbujejo žensko, ki naj bi se poškodovala pri padcu s kolesom. Policisti PPP Novo mesto so ugotovili, da je 40-letna ženska kolesarila iz smeri Kapel proti Župelevcu. V naselju Vrhje je izgubila oblast nad kolesom, s ceste zapeljala v jarek in padla. Zoper povzročiteljico nesreče, ki je imela v litru izdihanega zraka 0,56 miligramov alkohola, bodo uvedli postopek o prekršku.

Pretep zaradi spora med člani dveh družin

Policisti PP Brežice so bili nekaj po 20. uri obveščeni, da naj bi prišlo do spora in pretepa med več osebami pred prodajalno v Brežicah. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih je prišlo do pretepa med člani dveh družin, ki se med seboj poznajo in so že dalj časa v sporu. 42-letni osumljenec je s sekiro poškodoval osebni avtomobil oškodovanca, drugi osumljenec pa se je namerno zaletel v njegov avtomobil. Oškodovancu je uspelo pobegniti in na pomoč poklicati policiste. Vzpostavili so javni red in mir, ugotovili identiteto vpletenih oseb in zasegli sekiro. Policisti nadaljujejo s preiskavo in ugotavljanjem vseh okoliščin kaznivega dejanja nasilništva.
 

(PU Novo mesto, eP)
 

brežice
obvestila

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja