Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
09.09.2021
16:46
Policija, avtomobil, 113
Foto: arhiv ePosavje
Trebanjski policisti so obravnavali 40-letnega Sevničana, ki je zapeljal s ceste. Krški in brežiški policisti Krčana, ki se je pod vplivom alkohola prevrnil z električnim skirojem. Oba sta napihala.

V Gorenjih Laknicah s ceste, poškodoval se je sopotnik

Trebanjski policisti so v sredo popoldne v Gorenjih Laknicah obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je lažje poškodoval sopotnik v osebnem avtomobilu. Po prvih ugotovitvah ogleda je 40-letni Sevničan zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s ceste in se z avtom prevrnil. Vozniku so odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,80 mg/l alkohola v izdihanem zraku.

Napisali bodo kazensko ovadbo

Ker se je zaradi nesreče sopotnik lažje poškodoval, so policisti o primeru obvestili preiskovalnega sodnika in državnega tožilca. Policisti bodo voznika kazensko ovadili zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje.

V Krškem s skirojem padel 36-letnik

Krški policisti so v sredo zvečer obravnavali primer padca z električnim skirojem, ko naj bi 36-letnik z njim padel med vožnjo po pločniku v Krškem. Policisti pravijo, da si je ob padcu zlomil prst na roki.

Brežiški policisti so ga preizkusili z alkotestom, krški okoliščine še preiskujejo

Brežiški policisti so v bolnišnici za 36-letnika odredili preizkus alkoholiziranosti, ki je pokazal 0,41 mg/l alkohola v izdihanem zraku, krški policisti pa še preiskujejo vse okoliščine nesreče.

(eP)

krško
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja