Skip to main content
Petek, 22. september 2023
11.05.2021
06:59
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 12 prometnih nesreč, 9 kršitev javnega reda in miru, zasegli so dve vozili, v Velikem Mraševem pa so obravnavali tatvino sadik zelenjave in pridelkov.

12 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 11 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so policisti dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozili.

Devet kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali še zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Policija 113, avtomobil

178 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 178 klicev, posredovali so zaradi sprožitve signalno varnostne naprave in poskusa izmika mejni kontroli.

Z njih odnesli sadike zelenjave in pridelke

Krški policisti preiskujejo tatvino na območju Velikega Mraševega. Po prvih ugotovitvah so neznanci z njiv in rastlinjakov odtujili več sadik zelenjave in pridelke. Lastnika je oškodovan za okoli 500 evrov.

(eP)

krško
brežice

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja