Skip to main content
Torek, 16. april 2024
12.08.2021
06:57
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od zadnjega poročanja na številko 113 prejeli 249 klicev, posredovali so zaradi devetih prometnih nesreč ter zaradi 18 kršitev javnega reda in miru.

Devet prometnih nesreč

Policisti so s srede na četrtek obravnavali devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov.

18 kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali tudi zaradi 18-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Maročan na podvozju črnogorskega tovornjaka

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so na vstopu v Slovenijo med kontrolo tovornega vozila registrskih oznak Črne gore na podvozju odkrili državljana Maroka, ki se je poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v državo. Policisti so tujca po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

249 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 79 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 249 klicev. Policisti so posredovali tudi zaradi kurjenja v naravnem okolju, sprožitve signalno varnostne naprave, poskusa izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi