Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
13.10.2021
06:40
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so na številko 113 prejeli 210 klicev, obravnavali so sedem prometnih nesreč ter osem kršitev javnega reda in miru.

Sedem prometnih nesreč

Policisti so obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in v Boštanju zasegli tovorno vozilo kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Osem kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

Iz prodajalne odnesli 29 parfumov

Nekaj po 15. uri so bili obveščeni, da je neznanec iz prodajalne v Sevnici odtujil 29 parfumov v vrednosti okoli 1.600 evrov. Okoliščine policisti še preiskujejo.

Policija, avtomobil

210 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 210 klicev, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli.

V turškem tovornjaku trije Afganistanci

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovorrnega vozila turških registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in v tovornem delu našli tri državljane Afganistana, ki so se, skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo, tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja