Skip to main content
V Posavju N/A° C Sobota, 20. april 2024
15.04.2021
07:01
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali deset prometnih nesreč, sedem kršitev javnega reda in miru, intervenirali so v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 186 klicev.

Deset prometnih nesreč

Policisti so obravnavali so deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Sedem kršitev javnega reda in miru

S srede na četrtek so policisti posredovali še zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, zatajitve in tatvin.

Policija, avtomobil

186 klicev na številko 113

Od zadnjega poročanja 46 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 46 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 186 klicev, posredovali so zaradi požara, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.

Dva Afganistanca pri Rajcu

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Rajca, na območju Policijske postaje Brežice, izsledili in prijeli dva državljana Afganistana, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. "Policijski postopki s tujcema še potekajo," pravijo policisti.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi