Skip to main content
V Posavju 5.8° C Sreda, 7. december 2022
16.12.2020
06:30
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali devet prometnih nesreč in osem kršitev javnega reda in miru, s številke 113 pa so posredovali 158 klicev.

Devet prometnih nesreč

Osem kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali devet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršiteljici cestno prometnih predpisov. Ob tem so posredovali tudi zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe in tatvin.

Nujni klici na 113

Ostala obvestila

158 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 38 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 158 klicev, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

V tovornem vozilu srbskih registrskih oznak odkrili dva Afganistanca

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so na vstopu v Slovenijo v tovornem vozilu srbskih registrskih oznak odkrili dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujca po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja