Skip to main content
V Posavju 13.3° C Ponedeljek, 26. september 2022
19.05.2021
06:40
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 17 prometnih nesreč in 14 kršitev javnega reda in miru, na številki 113 so prejeli 159 klicev.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 18. maj 2021

17 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 15 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

14 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali zaradi 14-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja denarja, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

Policija, avtomobil

159 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 159 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe in poskusov izmika mejni kontroli.

V tovornjaku odkrili šest državljanov Afganistana

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med opravljanjem mejne kontrole tovornih vozil na vstopu v Slovenijo v dveh tovornih vozilih srbskih registrskih oznak in v tovornem vozilu bolgarskih registrskih oznak odkrili šest državljanov Afganistana, ki so se, skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujce po zaključenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam