Skip to main content
V Posavju N/A° C Petek, 19. april 2024
20.07.2021
06:31
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 8 prometnih nesreč, 17 kršitev javnega reda in miru, tatvino vina in mesa, nekdo pa se je iz Celin odpeljal z modrim Tomosom.

Osem prometnih nesreč

Policisti so obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Od zadnjega poročanja so posredovali zaradi 17-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vlomov in tatvin.

Iz vikenda z vinom in mesom

V kraju Vrh pri Površju na območju Policijske postaje Krško je v noči na 19. 7. neznanec skozi okno vlomil v počitniško hišo in odtuji več steklenic vina in meso iz zamrzovalne skrinje. Z vlomom in tatvino je lastnika oškodoval za okoli 1100 evrov.

Odpeljal se je z modrim tomosom

V naselju Celine na območju Policijske postaje Krško je neznanec z dvorišča stanovanjske hiše odtujil neregistrirano kolo z motorjem Tomos APN 6, modre barve.

Policija, avtomobil, 113

281 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 70 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 281 klicev, posredovali so zaradi požara, najdbe neeksplodiranega ubojnega sredstva in nezakonitega prehoda državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja