Skip to main content
V Posavju 7.4° C Ponedeljek, 22. 2024
21.05.2021
06:36
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja v policijskih beležkah 9 prometnih nesreč, 11 kršitev javnega reda in miru, na Operativno-komunikacijskem centru so na številki 113 sprejeli 226 klicev.

Devet prometnih nesreč

11 kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali tudi prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Ob tem so posredovali zaradi 11-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari in tatvin.

Policija, avtomobil, 113

226 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 226 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu, iskanja pogrešane osebe in nezakonitih prehodov državne meje.

Na Gorjancih prijeli 8 državljanov Iraka

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju naselja Premagovce, na območju Policijske postaje Krško, izsledili in prijeli osem državljanov Iraka, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki s tujci še niso zaključeni, pravijo policisti.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja