Skip to main content
V Posavju 1° C Sobota, 22. januar 2022
21.10.2021
06:20
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od zadnjega poročanja obravnavali 18 prometnih nesreč ter 13 kršitev javnega reda in miru. Na Gorici so obravnavali tatvino ovc in poškodovanja ograje.

Sreda na območju Policijske uprave Novo mesto

18 prometnih nesreč

S srede na četrtek so policisti obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 17 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

11 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 11-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

253 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 72 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 253 klicev, posredovali so zaradi požara, poskusa izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

Odnesli ovci in poškodovali ograjo

V okolici kraja Gorica na območju Policijske postaje Krško je neznanec s pašnika odtujil dve ovci in poškodoval ograjo. Lastnica ocenjuje, da je oškodovana za okoli 800 evrov.

V romunskem tovornjaku dva Tunizijca

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med opravljanjem mejne kontrole na vstopu v Slovenijo na podvozju tovornega vozila romunskih registrskih oznak odkrili državljana Tunizije, ki se je poskušal izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujca po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja