Skip to main content
V Posavju -2.5° C Sreda, 19. januar 2022
22.10.2021
06:53
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so s četrtka na petek na številko 113 prejeli 226 klicev, posredovali so zaradi 12 prometnih nesreč in 10 kršitev javnega reda in miru.

12 prometnih nesreč, 10 kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali 12 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in kršitelju cestno prometnih predpisov zasegli avtomobil. Posredovali so zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje in tatvin.

 

 

Policija, avtomobil

226 klicev na 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 61 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 226 klicev, posredovali so zaradi požara, najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.

Pri Slovenski vasi izsledili dva Pakistanca

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Preloke pri Črnomlju izsledili in prijeli pet državljanov Afganistana in pri Slovenski vasi dva državljana Palestine. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam