Skip to main content
Torek, 28. november 2023
23.12.2020
06:55
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja sedem prometnih nesreč, 14 kršitev javnega reda in miru, vlom v Tržišču, tatvina avtomobila v Selah pri Dobovi in 224 klicev na številko 113.

Sedem prometnih nesreč

14 kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli vozila dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov. Ob tem so posredovali zaradi 14-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih.

Sumi ostalih kaznivih dejanj

S področja kriminalitete so policisti obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, poskusa vloma, ponarejanja dokumentov in tatvin.

Vlom in tatvina

Policisti tudi v Tržišču

V Tržišču na območju Sevnice je nekaj pred 18. uro nekdo skozi okno poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo. "Odtujil ni ničesar, nastala je le premoženjska škoda na oknu. Policisti okoliščine še preiskujejo," dodajajo v sporočilu.

Iz Sel pri Dobovi z zelenim cliom

V kraju Sela pri Dobovi je med 17. in 21. uro nekdo z dvorišča stanovanjske hiše odtujil osebni avtomobil Renault clio, zelene barve, registrskih oznak KR16-67M. Avtomobil je bil odklenjen, v njem pa kontaktni ključi.

Policija, avtomobil, 113

224 klicev na številko 113

51 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 51 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 224 klicev, posredovali so zaradi požara.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi