Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
23.07.2021
06:17
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali deset prometnih nesreč, 12 kršitev javnega reda in miru in 200 klicev na številko 113.

Deset prometnih nesreč

Policisti so obravnavali deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Novem mestu so zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

16 kršitev javnega reda in miru

Ob tem so policisti posredovali tudi zaradi 16-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja listin, vloma in tatvin.

Policija 113, avtomobil

200 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 69 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 200 klicev, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

Odnesli nakit

Na Slančjem vrhu, na območju Policijske postaje Sevnica, je nekdo med 19. uro zvečer in 1. uro zjutraj nekdo izkoristil odsotnost stanovalcev, skozi okno vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil nakit. Policisti pravijo, da je lastnike oškodoval za 1500 evrov.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja