Skip to main content
V Posavju 24.8° C Sreda, 17. avgust 2022
27.06.2022
06:24
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 24. in 27. junijem intervenirali v 161 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 584 klicev.

20 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesreče s hudimi telesnimi poškodbami, štiri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 15 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so policisti dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozili in pridržali dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola.

26 kršitev javnega reda in miru

Med vikendom so policisti posredovali zaradi 26-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in dva kršitelja pridržali - zaščitili so žrtve in dvema nasilnežema izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Ostala kazniva dejanja

S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, groženj, lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin, posredovali so zaradi iskanja pogrešanih oseb, požarov in nezakonitih prehodov državne meje.

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam