Skip to main content
Petek, 29. marec 2024
27.12.2021
06:35
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 23 prometnih nesreč, 43 kršitev javnega reda in miru ter na številko 113 prejeli 510 klicev.

23 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 22 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Med vikendom so dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki ni nista imela veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozila.

43 kršitev javnega reda in miru

Od petka do ponedeljka so posredovali še zaradi 43-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. V večini primerov je šlo za moteče predvajanje glasne glasbe, uporabo pirotehničnih izdelkov, streljanje in spore v zasebnih prostorih. Policisti so pridržali tri kršitelje, ki niso upoštevali ukazov policistov in niso prenehali s kršenjem javnega reda in miru.

Sumi kaznivih dejanj

S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja dokumentov, vlomov in tatvin.

510 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 24. in 27. decembrom intervenirali v 140 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 510 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešanih oseb, požarov in nezakonitih prehodov državne meje.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi