Skip to main content
V Posavju 6° C Torek, 23. 2024
27.11.2020
07:04
Foto: arhiv ePosavje
Za policisti je lahko rečemo miren četrtek. Na številko 113 so prejeli 151 klicev, posredovali na 39 nujnih primerih, obravnavali tri prometne nesreče in štiri kršitve javnega reda in miru.

Tri prometne nesreče, štiri kršitve javnega reda in miru

Vozniku zasegli avtomobil

Policisti so obravnavali so tri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja. Ob tem so policisti posredovali tudi zaradi štirih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih.

V Koprivnici vlomili v nenaseljen objekt

Med 21. in 26. novembrom je v Koprivnici nekdo vlomil v nenaseljen objekt, pregledal prostore in našel ter odtujil okoli sto evrov.

Nujni klici na 113

Ostala obvestila

151 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 39 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 151 klicev, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj vloma in tatvin, posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

Pri Ribnici izsledili štiri državljane Iraka

Policisti Policijske postaje Brežice so pri Ribnici izsledili štiri državljane Iraka, ki so nezakonito prestopili državno mejo. "Policijski postopki s tujci še niso zaključeni," pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče
policija

Pridružite se nam

Poglejte tudi