Skip to main content
V Posavju 17.6° C Sobota, 13. avgust 2022
29.01.2021
06:52
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti na številko 113 prejeli 144 klicev, posredovali so zaradi šestih prometnih nesreč in prav toliko kršitev javnega reda in miru.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 28. januar 2021

Šest prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodoval voznik mopeda, prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. Pridržali so voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Šest kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali zaradi šestih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja dokumentov in tatvin.

Policija 113, avtomobil

144 klicev na 113, 43 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 43 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 144 klicev, posredovali so zaradi požara in poskusov izmika mejni kontroli.

Elektrika mimo merilnika

V Radečah so policisti obravnavali tatvino električne energije, kjer je storilec v elektro omarico speljal vodnik mimo merilnika. S tem je elektro podjetje oškodoval za okoli 5000 evrov, pravijo policisti.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja