Skip to main content
V Posavju 5.8° C Petek, 9. december 2022
30.11.2021
06:55
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od zadnjega poročanja obravnavali 12 prometnih nesreč ter 8 kršitev javnega reda in miru, na številko 113 so prejeli 207 in posredovali zaradi 45 nujnih primerov.

12 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 11 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Policisti so kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli avtomobil in posredovali zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih.

Policija, avtomobil

207 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 45 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 207 klicev, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje in tatvin, posredovali so zaradi požara in poskusov izmika mejni kontroli.

V tovornjaku trije Afganistanci

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila registrskih oznak Bosne in Hercegovine. Policisti so opravili mejno kontrolo in pri pregledu vozila v tovornem delu odkrili tri državljane Afganistana, ki so se skriti med paletami poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo.

Policisti so tujce po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja