Skip to main content
V Posavju 4.8° C Sreda, 7. december 2022
07.01.2022
07:01
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od ponedeljka do petka na številko 113 prejeli 695 klicev, 180 dogodkov je bilo takšnih, ki so jih obravnavali policisti.

Dogodki na številki 113

Policisti na interventni številki 113 od ponedeljka do petka prejeli 695 klicev, od tega je bilo 180 dogodkov takšnih, ki jih je obravnavala policija. Največ dogodkov je bilo povezanih s področjem kriminalitete ter s prometno varnostjo.

Policisti so obravnavali devet prometnih nesreč, od tega je bila ena s telesnimi poškodbami.

Na zeleni meji prijeli več tujcev

Prilipe, Dvorce

Brežiški policisti so v Prilipah v ponedeljek zjutraj prijeli tri državljane Irana in dva državljana Afganistana, ki so nezakonito prestopili državno mejo. V torek zgodaj zjutraj pa so pri Dvorcah prijeli pet državljanov Afganistana, eden je bil otrok.

Dobova

V sredo zgodaj zjutraj so v Dobovi prijeli devet državljanov Afganistana, med njimi je bilo pet otrok. Tujci so državno mejo prestopili izven mejnega prehoda.

Dobeno, Cirnik

Brežiški policisti so v četrtek dopoldne v naselju Dobeno prijeli državljana Afganistana, ki je na nezakonit način prišel v državo. Nekaj kasneje so pri Cirniku prijeli še 11 državljanov Afganistana. Postopki s tujci še niso zaključeni.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam