Skip to main content
Petek, 22. september 2023
08.01.2021
07:00
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja policistov šest prometnih nesreč, dve kršitvi javnega reda in miru, 111 klicev na 113 in 26 nujnih primerov.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 7. januar 2021

Šest prometnih nesreč

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. Od zadnjega poročanja so dvema kršiteljema cestno prometnih predpisov, ki nista imela veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozili.

Dve kršitvi javnega reda in miru

Ob tem so posredovali zaradi dveh kršitev javnega reda in miru na javnih krajih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj tatvin.

Nujni klici na 113

111 klicev na številko 113

26 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 26 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 111 klicev, posredovali so zaradi nezakonitega prehoda državne meje in najdbe neeksplodiranega ubojnega sredstva.

Na območju Slovenske vasi prijeli dva državljana Kosova

Postopki z njima še potekajo

Brežiški policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje v noči na petek na območju Slovenske vasi izsledili in prijeli dva državljana Kosova, ki sta nezakonito prestopila državno mejo. Policijski postopki s tujcema še potekajo, pravijo policisti.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi