Skip to main content
Torek, 5. marec 2024
09.03.2023
06:14
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so 7. in 8. marca posredovali v 143 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 401 klic.

14 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali so prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 13 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so kršitelju cestno prometnih predpisov, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli avtomobil.

16 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali še zaradi 16-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih ter v Krškem in v Črnomlju kršitelja pridržali.

Odpeljali so se s Twingotom krških tablic

S parkirnega prostora gostinskega lokala na Ljubljanski cesti je v noči na torek nekdo odtujil osebni avtomobil Renault twingo, srebrne barve, registrskih oznak KK NM-403. Avtomobil je bil odklenjen, v njem pa kontaktni ključi, dodajajo policisti.

Policija, avtomobil, 113

Ostale intervencije

S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nevarne vožnje v cestnem prometu, grožnje, ponarejanja denarja, vlomov in tatvin. Policisti so posredovali zaradi nesreče pri delu, iskanja pogrešane osebe, požarov, sprožitve signalno varnostne naprave in nedovoljenih prehodov državne meje.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice

Novice iz Posavja