Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
29.11.2021
06:27
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so med vikendom posredovali po 27 prometnih nesrečah ter 33 kršitvah javnega reda in miru, v Krškem so pridržali kršitelja.

27 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 24 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Šentrupertu so zasegli tovorno vozilo kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

33 kršitev javnega reda in miru

Od petka do ponedeljka so policisti posredovali zaradi 33-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in v Krškem kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj goljufije, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin.

154 nujnih primerov, 558 klicev na 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 26. in 29. novembrom intervenirali v 154 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 558 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešane osebe, požara, sprožitev signalno varnostnih naprav in nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi