Skip to main content
V Posavju 1.7° C Torek, 28. marec 2023
12.04.2022
06:52
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali šest prometnih nesreč ter osem kršitev javnega reda in miru, na območju brežiške občine so prijeli 26 tujcev.

Šest nesreč, osem kršitev javnega reda in miru

S ponedeljka na torek so policisti obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in v Krškem zasegli motorno kolo kršitelju cestno prometnih predpisov. Policisti so posredovali še zaradi osmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj roparske tatvine, poškodovanja tuje stvari, vloma in tatvin.

Policija, avtomobil

179 klicev

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 53 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 179 klicev, posredovali so zaradi požara in nezakonitih prehodov državne meje.

Na treh lokacijah v brežiški občini izsledili 26 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju krajev Ponikve, Rigonce in Loče na območju Policijske postaje Brežice izsledili in prijeli 14 državljanov Kube, 11 državljanov Irana in državljana Kameruna. "Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni," pravijo v sporočilu.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Novice iz Posavja