Skip to main content
Sreda, 21. februar 2024
15.11.2021
06:41
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od petka do ponedeljka obravnavali 33 prometnih nesreč ter prav toliko kršitev javnega reda in miru, na številko 113 pa so prejeli 532 klicev.

33 prometnih nesreč

Policisti so med vikendom obravnavali 33 prometnih nesreč, v dveh so se udeleženci lažje poškodovali in v 31 nesrečah je nastala premoženjska škoda. Policisti so petim kršiteljem cestno prometnih predpisov zasegli vozila in pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

In prav toliko kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali tudi zaradi 33-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in dva kršitelja pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilništva, prepovedanega prehajanja meje ali ozemlja države, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

Policija, avtomobil

159 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 12. in 15. novembrom intervenirali v 159 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 532 klicev, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

Vlomi in tatvine

Vlom v dva avtomobila

Na parkirnem prostoru na območju Broda v Podbočju je v četrtek zvečer nekdo vlomil v dva avtomobila in odtujil denar.

Vlom v stanovanjsko hišo

V Boštanju je v popoldanskem času v četrtek neznanec izkoristil odsotnost stanovalcev in skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Po prvih ugotovitvah ni ničesar odtujil, nastala je le premoženjska škoda, povzročena z vlomom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Zadnje novice

Novice iz Posavja