Skip to main content
V Posavju N/A° C Sreda, 17. april 2024
14.10.2021
06:31
Foto: arhiv ePosavje
Osem prometnih nesreč, devet kršitev javnega reda in miruSevniški policisti so med kontrolo prometa v Sevnici nekaj pred 9. uro
ustavili voznico osebnega avtomobila Renault clio. Med posto

Osem prometnih nesreč

Policisti so obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli vozila trem kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj.

Devet kršitev javnega reda in miru

V sredo in četrtek so posredovali zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj ponarejanja listin, poškodovanja tuje stvari in tatvin.

 

188 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 188 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu, požara, sprožitve signalno varnostne naprave, poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

49-letnica zjutraj ostala brez avtomobila

Sevniški policisti so med kontrolo prometa v Sevnici nekaj pred 9. uro ustavili voznico osebnega avtomobila Renault clio. Med postopkom so ugotovili, da 49-letna kršiteljica nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

V slovenskem tovornjaku dva Afganistanca

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila slovenskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in v tovornem delu našli dva državljana Afganistana, ki sta se, skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijom tujca so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi