Skip to main content
Četrtek, 30. november 2023
17.12.2021
06:27
Foto: arhiv ePosavje
Od četrtka na petek so policisti obravnavali 190 klicev na številko 113, deset prometnih nesreč in prav toliko kršitev javnega reda in miru.

Deset prometnih nesreč ter prav toliko kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja.

Ob tem so posredovali zaradi desetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, lahke telesne poškodbe, grožnje, poskus preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, vlomov in tatvin.

 

 

Policija, državna meja

190 klicev na 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 190 klicev, posredovali so zaradi iskanja pogrešanih oseb in sprožitve signalno varnostne naprave.

V romunskem tovornjaku trije državljani Nepala

Na mejni prehod Obrežje je na vstop v Slovenijo pripeljal voznik tovornega vozila romunskih registrskih oznak. Policisti so opravili mejno kontrolo in pri pregledu v tovornem delu odkrili tri državljane Nepala, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujce po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice