Skip to main content
Ponedeljek, 4. marec 2024
20.01.2022
06:45
Foto: arhiv ePosavje
V torek in sredo so policisti na številko 113 prejeli 322 klicev, obravnavali so 22 prometnih nesreč.

322 klicev na številko 113

Na številki policije 113 so sprejeli 322 klicev, od tega je bilo 93 dogodkov takšnih, ki so zahtevali policijsko posredovanje. Največ dogodkov je bilo povezanih s prometno varnostjo in kriminaliteto. Policisti so v torek obravnavali štirinajst prometnih nesreč z materialno škodo, v sredo pa sedem prometnih nesreč z materialno škodo in eno z lahkimi telesnimi poškodbami.

V Sevnici se je poškodovala 13-letnica

V sredo zvečer se je v prometni nesreči v Sevnici lažje poškodovala 13-letna peška. Hodila je v skupini pešk, pri tem pa jo je med vožnjo vzvratno spregledala voznica osebnega avtomobila in jo zadela, tako da je padla. Najstnico so oskrbeli v sevniškem zdravstvenem domu.

Avtocesta pred Obrežjem

Romun natankal v Trebnjem, pa po avtocesti brez vinjete do Obrežja

V Trebnjem je nekaj pred 18. uro voznik osebnega avtomobila natočil 31 litrov dizelskega goriva in brez plačila odpeljal proti Novemu mestu. Dobro uro po dogodku so vozilo in voznika prestregli na mejnem prehodu za mednarodni promet Obrežje.

Najprej z DARSovci, nato še s policisti

Šofer je imel smolo, ker je po avtocesti vozil brez ustrezne vinjete, tako da so voznika najprej obravnavali cestninski nadzorniki družbe DARS, nato pa so postopek prevzeli policisti. Policisti bodo 32-letnega državljana Romunije kazensko ovadili.

Iz dveh traktorjev odnesli akumulatorje

Krški policisti so v Leskovcu opravili ogled kraja tatvine, kjer so neznanci od začetka meseca iz dveh traktorjev odnesli akumulatorja in lastnika oškodovali za okoli 300 evrov.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Zadnje novice