Skip to main content
Sreda, 4. oktober 2023
20.10.2021
06:45
Foto: arhiv ePosavje
S torka na sredo so policisti obravnavali 8 prometnih nesreč ter 13 kršitev javnega reda in miru, posredovali so tudi na 65 nujnih primerih.

8 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in šest prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Pridržali so voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

13 kršitev javnega reda in miru

Od zadnjega poročanja so policisti posredovali tudi zaradi 13-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje, poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. Policisti so posredovali še zaradi iskanja pogrešane osebe in nezakonitih prehodov državne meje.

Policisti Policijske uprave Novo mesto so sicer intervenirali v 65 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 241 klicev.

V Posavju prijeli 7 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Balkovcev izsledili in prijeli sedem državljanov Afganistana, v Dragatušu državljana Maroka, na območju Miličev tri državljane Afganistana, v Podgračenem štiri državljane Afganistana in na Obrežju štiri državljane Afganistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja