Skip to main content
Nedelja, 28. maj 2023
23.05.2022
07:01
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 20. in 23. majem intervenirali v 173 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 620 klicev.

27 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 24 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Pridržali so dva voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola in zasegli vozila trem kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj.

37 kršitev javnega reda in miru

Policisti so posredovali tudi zaradi 37-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih in tri kršitelje pridržali. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, groženj, vlomov in tatvin. Med vikendom so policisti posredovali tudi zaradi nesreče pri delu in nezakonitih prehodov državne meje.

V Premagovcah vlomili v počitniško hišo

Med 18. in 20. majem je v kraju Premagovce na območju Policijske postaje Krško nekdo vlomil v počitniško hišo in odtujil prenosni zvočnik, agregat, akumulator in vrtalnik. Lastnik ocenjuje, da je oškodovan za okoli 1200 evrov.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam

Novice iz Posavja