Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
21.12.2021
06:34
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od zadnjega poročanja na številko 113 prejeli 216 klicev, obravnavali tri prometne nesreče, v eni od teh je bil udeležen policist s civilnim vozilom.

Dve nesreči

86-letnik si je ob padcu zlomil nogo

Nekaj po četrti uri popoldne je v Dobovi 66-letna voznica osebnega avtomobila speljevala na glavno cesto, kar je na prehodu za pešce prestrašilo 86-letnega pešca. Ta je nesrečno padel in si pri tem zlomil nogo. "Voznica je poškodovanega pešca sama odpeljala v bolnišnico, kjer so ga oskrbeli," pravijo policisti.

Policist lažje poškodovan

V Brezovici v Podbočju je ob enih popoldne prišlo do prometne nesreče, v kateri je bil udeležen policist s civilnim vozilom. Med srečevanjem s kombijem dostavne službe ga je zaneslo, tako da sta vozili trčili. Ogled kraja so opravili prometni policisti, ki so obema udeležencema odredili preizkus alkoholiziranosti, ki ni pokazal prisotnosti alkohola. 39-letni policisti se je v nezgodi lažje poškodoval.

Pri Ribnici prijeli dva državljana Turčije

Brežiški policisti so nekaj pred polnočjo v naselju Ribnica prijeli dva državljana Turčije, ki sta v Slovenijo prišla mimo mejnega prehoda. Postopki s tujcema še niso zaključeni.

216 klicev na številko 113

Policisti v operativno-komunikacijskem centru policijske uprave Novo mesto so od zadnjega poročanja sprejeli 216 klicev, od tega je bilo 57 dogodkov takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije, največ dogodkov je bilo povezanih s področjem prometne varnosti.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi