Skip to main content
Sreda, 29. november 2023
24.10.2022
06:55
Foto: arhiv ePosavje
Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 21. in 24. oktobrom intervenirali v 169 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 586 klicev.

21 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, tri prometne nesreče, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali, in 17 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Policisti so štirim kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj, zasegli vozila in pridržali voznika, ki sta vozila pod vplivom alkohola.

Policija, avtomobil

Iz avta odnesli denarnico z gotovino

V Koprivnici na območju Policijske postaje Krško je v noči na nedeljo nekdo vlomil v osebni avtomobil in odtujil torbico z denarnico z gotovino. Z vlomom in tatvino je lastnico oškodoval za 1300 evrov.

39 kršitev javnega reda in miru

Med vikendom so posredovali tudi zaradi 39 kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj groženj, povzročitve splošne nevarnosti, lahke telesne poškodbe, poškodovanja tuje stvari, ponarejanja dokumentov, vlomov in tatvin.

Policisti so posredovali zaradi najdbe neeksplodiranih ubojnih sredstev, iskanja pogrešanih oseb, poskusa izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi