Skip to main content
V Posavju 4.5° C Petek, 9. december 2022
22.09.2021
06:11
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 58 nujnih primerov in prejeli 206 klicev na številko 113. Tudi devet prometnih nesreč ter dvanajst kršitev javnega reda in miru.

Kronika Policijske uprave Novo mesto

Devet prometnih nesreč

Policisti so od torka do srede obravnavali so osem prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in v Krškem zasegli avtomobil kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja in je odklonil preizkus alkoholiziranosti.

Dvanajst kršitev javnega reda in miru

Od zadnjega poročanja so policisti posredovali tudi zaradi dvanajstih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj groženj, poškodovanja tuje stvari, poskusa vloma in tatvin. 

Na Prilipah prejeli 24 tujcev

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Prilip izsledili in prijeli državljana Indije in 23 državljanov Pakistana. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

206 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 58 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 206 klicev, posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki

Pridružite se nam