Skip to main content
Nedelja, 24. september 2023
25.10.2021
06:44
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali 22 prometnih nesreči in 31 prometnih nesreč.

22 prometnih nesreč

Policisti so med vikendom obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in 21 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. V Novem mestu, Semiču, Guntah, Metliki in Spodnjih Vodalah so zasegli vozila kršiteljem cestno prometnih predpisov, ki niso imeli veljavnih vozniških dovoljenj.

31 kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali še zaradi 31-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj nasilja v družini, preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, vlomov in tatvin. Šentjernejski policisti so osumljencu nasilja v družini izrekli ukrep prepovedi približevanja družinskim članom.

Policija, avtomobil

582 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so med 22. in 25. oktobrom intervenirali v 155 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 582 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu, iskanja pogrešane osebe, najdbe neeksplodranih ubojnih sredstev in nezakonitih prehodov državne meje.

Iz stroja ukradli gorivo

V Dolenjih Skopicah na območju Policijske postaje Brežice je v noči na petek neznanec vlomil v rezervoar delovnega stroja in odtujil okoli 160 litrov goriva.

Iz hiše pa denar

Med soboto in nedeljo je v Brestanici nekdo iz stanovanjske hiše odtujil denar. "Okoliščine policisti še preiskujejo," pravijo na Policijski upravi Novo mesto.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi