Skip to main content
Sobota, 3. junij 2023
23.11.2021
06:39
Foto: arhiv ePosavje
Policisti so od zadnjega poročanja na številko 113 prejeli 212 klicev in posredovali zaradi 60 nujnih primerov.

14 prometnih nesreč

Policisti so obravnavali dve prometni nesreči, v katerih so se udeleženci lažje poškodovali in 12 prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Devet kršitev javnega reda in miru

Ob tem so posredovali zaradi devetih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, vlomov in tatvin. S ponedeljka na torek so policisti posredovali zaradi iskanja pogrešane osebe, sprožitve signalno varnostne naprave in nezakonitih prehodov državne meje.

Policija, avtomobil

Nesreča in vlom s tatvino

V Dobravi s ceste

Okoli 13. ure se je zgodila prometna nesreča v Dobravi, na območju Policijske postaje Brežice. Policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 20-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in se prevrnil. Policisti bodo povzročitelju, ki se je v nesreči lažje poškodoval, izdali plačilni nalog.

Vlom in tatvina

V naselju Ravni na območju Policijske postaje Krško je nekdo skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo in odtujil zlat nakit. "Okoliščine policisti še preiskujejo," dodajajo v sporočilu.

212 klicev na številko 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 60 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 212 klicev.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi