Skip to main content
Nedelja, 3. marec 2024
25.03.2021
07:20
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali pet prometnih nesreč in 11 kršitev javnega reda in miru. Policisti so posredovali na 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 148 klicev.

Kronika Policijske uprave Novo mesto, 24. marec 2021

Pet prometnih nesreč, 11 kršitev javnega reda in miru

Policisti so obravnavali prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in štiri prometne nesreče, v katerih je nastala premoženjska škoda. Od srede do četrtka so posredovali tudi zaradi 11-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari, ponarejanja dokumentov in tatvin.

Policija, kljuka

184 klicev na številko 113

48 nujnih primerov

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 48 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 184 klicev, posredovali so zaradi nesreče pri delu in poskusov izmika mejni kontroli.

V srbskem tovornjaku našli dva Afganistanca

Policisti Postaje mejne policije Obrežje so med kontrolo tovornega vozila srbskih registrskih oznak odkrili dva državljana Afganistana, ki sta se skrita med tovorom poskušala izogniti mejni kontroli in nezakonito vstopiti v Slovenijo. Policisti so tujca po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

(eP)

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi