Skip to main content
V Posavju 17.9° C Sobota, 13. avgust 2022
25.03.2022
07:08
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti obravnavali šest prometnih nesreč ter sedem kršitev javnega reda in miru.

Šest prometnih nesreč

Policisti so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami in pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda. Ob tem so posredovali zaradi sedmih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih, s področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj grožnje in tatvin.

Pri Ločah prijeli Tunizijca

Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju Griča pri Dobličah (na območju Policijske postaje Črnomelj) izsledili in prijeli dva državljana Bangladeša in na območju Loč (na območju Policijske postaje Brežice) državljana Tunizije. Policijski postopki s tujci, ki so nezakonito prestopili državno mejo, še niso zaključeni.

Odnesli kotel za žganjekuho

Z dvorišča stanovanjske hiše v Dolenji vasi pri Krškem je v noči na sredo nekdo odtujil kotel za žganjekuho, lastnika je s tem oškodoval za okoli 1500 evrov.

318 klicev na 113

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 56 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 318 klicev, posredovali so zaradi požarov in nezakonitih prehodov državne meje.

 

krško
brežice
sevnica

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja