Skip to main content
Sobota, 9. december 2023
25.09.2020
07:02
Foto: arhiv ePosavje
Od zadnjega poročanja so policisti zabeležili sedem prometnih nesreč, 12 kršitev javnega reda in miru, Brežičanu zasegli avtomobil, na številko 113 pa prejeli 189 klicev.

189 klicev na številko 113

7 prometnih nesreč

Policisti Policijske uprave Novo mesto so intervenirali v 61 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 189 klicev. Policisti so obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je hudo poškodovala voznica traktorja, prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami in pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda.

Policija, avtomobil

41-letnik v Brežicah z različnima tablicama na vozilu

Brez veljavne vozniške v neregistriranem in nezavarovanem avtomobilu

Policisti so v četrtek nekaj po 10. uri v Brežicah ustavili voznika osebnega avtomobila, ki je imel na vozilu nameščeni različni registrski tablici. Med postopkom so ugotovili, da 41-letni kršitelj nima veljavnega vozniškega dovoljenja, vozil pa je neregistriran in nezavarovan avtomobil.

Plačilni nalog in obdolžilni predlog na sodišče

Opel corsa so mu zasegli, zaradi kršitev cestno prometnih predpisov izdali plačilni nalog in na sodišče naslovili obdolžilni predlog.

12 kršitev javnega reda in miru

Ob tem so kršitelju cestno prometnih predpisov, ki ni imel veljavnega vozniškega dovoljenja, zasegli avtomobil. Policisti so posredovali so zaradi 12-ih kršitev javnega reda in miru na javnih krajih in v zasebnih prostorih.

Ostali sumi kaznivih dejanj

S področja kriminalitete so obravnavali sume kaznivih dejanj lahke telesne poškodbe, vloma in tatvin, posredovali so zaradi poskusov izmika mejni kontroli in nezakonitih prehodov državne meje.

krško
brežice
sevnica
kostanjevica na krki
radeče

Pridružite se nam

Poglejte tudi

Novice iz Posavja